KONIEC! Petrana a Tomáš sa ROZIŠLI: TOTO je dôvod…

Petrana prehovorila pre Markizu.sk o dôvode rozpadu ich lásky. “Máme veľa spoločného, ale v mnohých veciach, najmä ohľadom predstavy fungovania vzťahu, máme odlišné názory. Tomášove priority boli odlišné od mojich a čím dlhšie sme boli spolu, tým väčší rozdiel sme pozorovali. Diaľka a cestovanie boli tiež prekážkou vo vzťahu,“ priznala.

Zároveň dodala, že ju rozchod mrzí: “Naozaj som Tomáša ľúbila, ale ak niečo nemá perspektívu, nie je potrebné to udržiavať. Užili sme si spolu krásne chvíle, veľa ma toho naučilo a som za náš čas spolu vďačná,“ dodala.

„Som vďačný za šancu nájsť lásku prostredníctvom šou Ruža pre nevestu. S Petranou sme tvorili pár od ukončenia šou niekoľko mesiacov. Začiatky spoznávania v našom vzťahu však boli pre vysielanie šou v TV obmedzené, nakoľko sme vzťah na verejnosti priznať nemohli. Aj toto bola skúška, ktorá náš vzťah poznačila. Zažili sme krásne mesiace, no časom sme zistili, že sme obaja rozdielni či už povahovo alebo názormi. Bohužiaľ, momentálne sme obaja v úplne inom štádiu života, ktorý napriek pokusom spojiť ho do jedného, nevyšiel,” reagoval Tomáš. Ako sme sa však dozvedeli od viacerých zdrojov, dôvodom rozchodu boli ich časté hádky a Petranina komplikovaná povaha. Ktovie, čo si teraz povedali všetky nevesty, ktoré vyhodil. Možno iba… My sme ťa varovali.