Ako by vyzeral Michael Jackson, keby nepodstúpil ani jednu plastickú operáciu? Budete v šoku!

Vo svojej kariére mal veľký vplyv na vývoj populárnej hudby a moderného tanečného štýlu. Spolu s jeho publikovaným osobným životným štýlom, sa vo viac ako v štyroch dekádach stala z neho jedna z globálnej najvýznamnejších postáv populárnej kultúry.

Michael bol siedmym potomkom rodiny Jacksonovcov. Svoju veľkú premiéru na javisku mal už vo svojich šiestich rokoch, keď v roku 1964 účinkoval v zostave skupiny The Jackson 5. Vystupovanie so súrodencami v spoločnej kapele mu až tak nevoňalo, a preto sa v roku 1971 rozhodol pre sólovú kariéru. Už vtedy bolo jasné, že malý Jackson to dotiahne poriadne ďaleko!

Sexuálne škandály a súdne ťahanice sa podpísali aj na zdravotnom stave speváka. Pred smrťou sa pripravoval na svoj veľkolepý návrat, no údajne bol na tom až tak zle, že si nepamätal ani texty najväčších hitov. Veľký comeback vraj chystal iba preto, lebo mu došli peniaze a zadĺžil sa. Už vtedy však bolo jasné, že Jackson kvôli svojmu zlému zdravotnému stavu nevystúpi. Na nohy ho nepostavili ani tabletky, vďaka ktorým mal na pódiu zažiariť ako za starých čias.

To však malo dramatický vplyv na jeho vzhľad. Podstúpil niekoľko plastických operácií a jeho vzhľad sa úplne zmenil. Ako by však vyzeral, keby žiadnu nepodstúpil?

Pozreli sa na to skúsení grafici, ktorí vytvorili jeho model v 50 rokoch života bez akejkoľvek operácie.

Článok pokračuje na ďalšej strane.