Lucie Bílá ukázala, ako žije: Luxusná vila za 1,5 milióna eur!

Zlatá slávica Lucie Bílá zreje ako víno a okrem toho, že sa môže pýšiť jedným z najzaujímavejších hlasov Českej republiky, má po svojom boku aj fešného partnera. A práve s ním si užíva nevídaný luxus v krásnej vile v jej rodnej obci Otvovice.

Lucie Bílá (56) si vysnívaný dom postavila v rodných Otvoviciach. Do vrecka musela siahnuť pre astronomických 40 miliónov českých korún. Jej „orlie hniezdo“, ako sa speváčkine sídlo prezýva, má všetko, na čo si človek spomenie. Nechýba sauna, dve jedálne ani tajná dievčenská izba. Nahliadnite dovnútra!

Lucie Bílá si ako otvovická rodáčka nemohla dom svojich snov postaviť nikde inde. V dedinke neďaleko Kralup nad Vltavou pozná jej „orlie hniezdo“ snáď každý. Speváčka si dala záležať, aby jej bývanie bolo dokonalé.

V sídle, ktoré stojí na rozľahlom pozemku, nechýba snáď vôbec nič. Spálne a kuchyne sú samozrejmosťou, Bíla tam má ale aj dve jedálne, saunu, a dokonca tajnú dievčenskú izbu. Tam ukladá svoje ceny, aby si návštevy nemysleli, že sa chce nútene chváliť.

Článok pokračuje na ďalšej strane.