ŠOK Plačkovú krátko po zrušení obvinenia ZADRŽALI na letisku!

Influencerka a pondikateľka Zuzana Plačková sa len nedávno dozvedela, že im spolu s manželom Reném generálna prokuratúra zrušila obvinenia v závažnej drogovej trestnej činnosti. Krátko na to polícia našla dôležitého svedka zo spomínanej kauzy obeseného.

Tehotná rodáčka z Kysúc si však poriadne vydýchla a dovolenku v Turecku si užila spolu s kamarátom Denisom. Po návrate ju ale čakalo ďalšie nemilé prekvapenie zo strany polície. Ako informovala zvedavých fanúšikov na sociálnej sieti, tmavovlásku zadržala na viedenskom letisku colná kontrola, ktorá sa zaujímala o Zuzanine luxusné šperky na ruke.

Ako priblížila influencerka, počas kontroly nezastavili nikoho iného, len ju: „A tentokrát kvôli zlatu, kvôli mojim Cartier náramkom. Vypisujú mi tu papiere. Musím im všetky moje doklady, čo som kúpila náramky vo Viedni, poslať. Tak toto som ešte nezažila,“ uviedla udivená Plačková.

Napokon poznamenala, že si mala faktúry odfotiť do telefónu pre prípadné preukázanie. „Ešte šťastie, že som to naozaj nakupovala vo Viedni a že tie doklady mám,“ vydýchla si.

GALÉRIA: