Obľúbený herec Michal Hudák SMÚTI: Do neba mu odišla jedna z najdôležitejších osôb v jeho živote!

Michal Hudák prežíva mimoriadne smutné chvíle. Jeho milovaný otec totiž vo veku 83 rokov odišiel na večný odpočinok. Ako uviedla Pluska, skonal krátko po oslave: „V nedeľu mal narodeniny a zomrel v pondelok,“ prezradil jeden z nemenovaných príbuzných.

Pán Hudák pritom počas života organizoval kultúrne podujatia, ako aj stretnutia s umelcami a nevynechal žiadny rusínsky alebo ukrajinský klub. V staršom veku pobýval v prešovskom zariadení pre seniorov, kde len pred pár dňami potvrdili Covid.

Napokon musel byť hospitalizovaný kvôli problémom s dýchaním. „Musel byť pripojený na umelú pľúcnu ventiláciu. Ale čo bolo príčinou smrti, zatiaľ nevieme,“ uviedol zdroj.

Michal Hudák starší kedysi pôsobil v regionálnom štúdiu Slovenského rozhlasu a pôsobil aj ako kultúrny pracovník. Práve vďaka nemu moderátor rozpráva bez rusínskeho prízvuku a mohol sa uplatniť v médiách. „U nás doma sa síce hovorilo po rusínsky a je to pre mňa dodnes úplne prirodzené, ale keď sme hovorili po slovensky, tak pekne a spisovne. Otec študoval žurnalistiku, asi aj preto si na tom dával záležať. V otcovi som videl svoj veľký vzor vo všetkom – čo čítal, ako vyzeral, ako hovoril,” povedal kedysi pre magazín rusyn.sk