Ivana Gottová: Veľká zmena! Ukáže niekedy nového priateľa verejnosti?

Ivana Gottová vystupuje verejne iba kvôli propagácii akcií spojených s Karlom Gottom
Ivana Gottová sa v poslednom roku a pol objavila v hľadáčiku papparazzi fotografov tak málo, že by sa to dalo spočítať na prstoch jednej ruky.

Vdova sem tam napíše niečo na stránky Karel Gott Agency, ktoré po smrti manžela spravuje, inak si svoje súkromie strážia ako oko v hlave.

Za celú situáciu môže čiastočne aj pandémie koronavírusy, kvôli ktorej musela Gottová opakovane prekladať akcie ako vydanie knihy, premiéru dokumentu, či spomienkové koncerty na Karla Gotta v O2 aréne. „Dúfam, že pandemická situácia sa bude lepšiť a že sa život začne postupne vracať do normálu. Ďakujem všetkým, ktorí mi neustále posielajú krásne listy, emaily a odkazy, a zo srdca si želám, aby všetci, ktorí mali nášho milovaného Karla radi, naše rozhodnutie pochopili. Želám vám veľa pevného zdravia, nervov a optimizmu do ďalších dní, týždňov a mesiacov. Moc na Vás myslím, Vaše Ivana Gottová, „ozvala sa vdova naposledy na začiatku apríla.

Ukáže niekedy Gottová nového muža?
Podľa vědmy Michaely Kudláčková má Ivana Gottová už dlhšiu dobu novú známosť a fanúšikmi Karla Gotta samozrejme zaujíma, kto je údajný milenec!

Lenže, aj keby skutočne krásna vdova našla šťastie po boku nového muža, verejne ho zatiaľ rozhodne predstavovať nebude. Z správanie Gottovej je jasné, že sa rozhodla pre úplne nový život.

Po dvadsiatich rokoch v hľadáčiku objektíve si chce Ivana užiť ďalšie roky v pokoji a bez pozornosti médií. Výnimkou samozrejme budú akcie spojené s menom Karel Gott, ktoré má Gottová na starosti. Tak napríklad sa zvedavci časom dočkajú a vdova predsa len časť zo svojho súkromia odhalí, to všetko ale ukáže až čas.

Ivana Gottová sa zrejme objaví na premiére filmu Karel, ktorý bol niekoľkokrát odložený.