Majk Spirit sa ohradil proti drsnej kritike: Vaše komentáre sú úchylné, ale nebojím sa!

Celé znenie statusu Majka Spirita:

Viem ze to vysvetlovat nemusim, ale rozhodol som sa napisat k tomu par slov, lebo toto moralizovanie co tu citam v komentoch uz tyzden zacina byt normalne ze az uchylne.. takze mali sme sem letiet takto pred rokom, v Marci 2020, ale na poslednu chvilu sme to zo solidarity zrusili.. snazili sme sa potom najst termin na jesen, ale prisla druha vlna tak sme to zase posunuli..

teraz do tretice sme si povedali ze to uz nezrusime.. viem ze tym riskujeme hejt na socialnych sietach a v mediach, ale nase stastie a pekne rodinne zazitky su pre mna viac ako verejna mienka.. sorry nesorry.. 10 rokov som poctivo pracoval a casto si odopieral dovolenky a socialny zivot, lebo som vedel ze si to vsetko vynahradim ked si zalozim rodinku a budem mat male babo.. fakt som sa na tieto chvile tesil 10 rokov..

a teraz mi vravite pockaj, ostan doma.. kolko? rok? dva? co ked to takto bude uz navzdy..? na jesen zas pride njaka mutacia, potom buduci rok Covid-22, potom 23, potom Ebola-24, a tak dalej.. ja sa snazim zit v pritomnosti a uzivat si to co je tu a teraz, moja mala je babo len nachvilu.. okrem toho to tu vobec neni take strasne ako to u nas prezentuju media.. korona tu je ako vsade vo svete, ludia sa testuju, chori sa liecia, akurat sa tu nerobi taka medialna drama z tych cisel.. tiez som mal obavy, cestujem predsa s malym dietatom, snad si nemyslite ze by som ju vystavoval zbytocnemu riziku.. sme v malom rezorte kde je len 16 izieb, a mame vlastnu villu.. za posledny rok tu nikto zo 112 zamestnancov nemal ziadny problem..

okrem toho sa dobrovolne testujeme pcr testami cestou sem aj cestou naspat, a po prichode na SK samozrejme dodrzime karantenu, takze nebojte sa nikoho tym neohrozujeme.. a ze preco to musim postovat a nenecham si to len pre seba? neprajni ludia mi tu vypisuju ake je to ubohe ze sa takto chvalim dovolenkou, ale fanusikovia mi pisu nech toho zdielam este viac, ze im to zlepsuje dni a prinasa trochu pozitivity.. preco by som mal pocuvat hejters a nie fans?? kazdy z nas si moze zvolit sam ci si vyberie lasku alebo strach.. ak ma aspon trochu poznate viete velmi dobre co som si uz davno vybral ja..

FOTOGALÉRIA: