Učiteľky v škôlke poslali mame drsný odkaz: načmárali jej ho na dieťa!

Šok čakal na slobodnú mamu Heather Chisumovou pochádzajúcu z amerického štátu Florida potom, čo vytiahla svoje malé deti zo škôlky. Učiteľky sa na ňu nahnevali kvôli tomu, že nekúpila plienky. Avšak namiesto toho, aby ju na to slovne upozornili, nechali jej drsný odkaz, ktorý napísali jej synovi na brucho nezmývateľnou fixkou!

Som slobodná mama s prácou na plný úväzok a s dvoma veľmi malými deťmi. Zažalujte ma za to, že nečítam správu každý deň. Povedala by som, že včera napísali do správy, že potrebuje plienky a ja som to nevidela, “ dodala v príspevku s tým, že v ten deň videla učiteľky v škôlke niekoľkokrát a žiadna z nich ju neupozornila na to, že je potrebné zásobu plienok doplniť. „Keď som nezaznamenala, že sú potrebné plienky, jednoduché,, Hej Heather, tvoj syn potrebuje plienky, zrejme si nečítala správu, by splnilo účel, ‚“ napísala žena.

Učiteľky jej však namiesto toho napísali odkaz na brucho jej syna! Fixkou mu na brucho naškriabali: Mami, došli plienky, prosím, čítaj správy. „Snažila som sa to zmyť obrúskami niekoľkokrát a nejde to. Mala som v pláne ich vziať na pláž, aby sa hrali, a teraz nemôžem, “ dodala v príspevku nešťastná mama s tým, že nevie, ako má teraz reagovať.

„Potrebujem názory. Mám právo byť rozzúrená ohľadom toho? Alebo reagujem prehnane? “ Napísala a pod príspevkom sa začali stohovať komentáre.

„Toto nie je v poriadku! Rozhodne by som podala sťažnosť. Toto nie je v pohode, a to vôbec, “ reagovala jedna z matiek na príspevok. „Čo to má znamenať? Bola by som rozzúrená, “ napísala ďalšia. Príspevok nazbieral desiatky tisíc zdieľaní a bezohľadnosť učiteliek mnohým ľuďom poriadne pohla žlčou.

FOTOGALÉRIA: