Robo Papp brutálne pritvrdil: Drsný náklad hygienikovi Mikasovi!

Kým raper Kali si myslí, že koronavírus je sku*vený biznis, podobný názor zdieľa aj jeho kolega Majk Spirit. Čerstvý ženáč fanúšikom odkázal, aby sa nenechali ovládať stresom a strachom, pričom zverejnil video, odhaľujúce, ako sú americkí lekári motivovaní k tomu, aby ako príčinu smrti uvádzali Covid-19. Do skupiny hudobníkov, nestotožňujúcich sa s aktuálnymi opatreniami, patrí i Robo Papp.

,,Som si istý, že týmto celým divadlom s rúškami nám chcú politici ukázať, že sme len poddani, ktorí budú musieť vždy do bodky poslúchať rozkazy šľachty. Keby bol Matovič presvedčený, že naozaj rúška treba, sám by ich na oslavách nosil, takto je ale jasné, že je to celé len maškaráda,” spevák napísal na svoj Facebook, narážajúc na fakt, že sa predseda vlády cez víkend zúčastnil svadby, na ktorej nemal takmer nikto rúško, dokonca ani on.

Inak tomu nebolo ani po zhliadnutí vyjadrenia Jána Mikasa, ktorý uviedol, že rúškami v škole učíme svoje deti zodpovednosti.

“Čítal som vyjadrenie pána Mikasa, že rúškami v škole učíme svoje deti zodpovednosti. Už nejde o zdravie. Jeden morbídne obézny pán, ktorého výzor naznačuje, že nemá svoj život úplne v poriadku a pod kontrolou, nám ide diktovať, ako máme vychovávať svoje deti? Pán Mikas, odkazujem vám verejne, že moja 10-ročná dcéra je vychovávaná k väčšej zodpovednosti, ako ste zodpovedný vy k svojmu zdraviu a rozhodne je vychovávaná k väčšej zodpovednosti o svoje zdravie a zdravie svojich blízkych, ako ste boli vychovaný vy,” zneli Robove myšlienkové pochody na jeho facebookovom profile, no tu spevákove urážky a slová plne hnevu ešte ani zďaleka nekončia.

“Je možné, že ste niekde v živote urobili chyby, ktoré sa časom odrazili na vašom zdraví, ale to je vaša osobná vec. Nás ostatných, ktorí žijeme tak, že sme zdraví, nechajte naše deti láskavo vychovávať k zodpovednosti podľa našich predstáv. Nechajte si svoje výchovné odporúčania pre svojich priateľov a poraďte sa o výchovnom postupe s pánom premiérom, ktorý sám vaše nariadenia na oslavách nedodržiava. Ďakujem a prajem vám aj vašej rodine veľa zdravia, myslím to úprimne a s plnou vážnosťou,” dodal na záver Papp.

FOTOGALÉRIA: