Ďalší premiérov prešľap? TENTO detail vám ihneď UDRIE do očí!

Aj keď nejde o nič až také strašné vážne, premiér si na toto dôležité stretnutie zobral džínsy, sako a tenisky.

Politická a ponovom aj módna ikona svojím príspevkom znova aktualizovala témy nevšedného štýlu a nosenia obuvi v politickom svete. ,,Tenisôčky moje svety slovenské vyrušujú. Až začínam mať chuť založiť firmičku, kde tetušky budú poctivé slovenské šiť,” napísal predseda, ktorý výberom topánok drvivú väčšinu ľudí príjemne prekvapil. Avšak niektorí vyjadrili i názor, že posledné, čo by sme mali v tejto krajine riešiť, sú botasky. Slovensko totiž stále disponuje väčšími škandálmi, ako sú sivé plátenky.

,,Mladistvé oblečenie. Máme mladého premiéra, tak nech sa tak aj oblieka. Presne ako moji synovia,” napísala v krátkosti istá paní ,,A vôbec nevyrušujú, práve naopak, feši!” ešte stručnejšie sa vyjadril jeden z fanúšikov jednoduchosti a pohodlnosti.

Ako už býva zvykom, našli sa aj takí, ktorí za obyčajným vyjadrením k topánkam hľadali niečo viac. ,,Pán Matovič celkom vám to ide, to odvádzanie od vážnych vecí. Ale čas beží, a tak by ste nám mohol napísať, čo s eurofondami,” známeho Trnavčana vyzval jeden z mužov, dožadujúcich sa podstatnejších informácií.

Nuž opäť sa potvrdilo, že každý sa na kontroverzného politika pozerá inými očami a nie všetci dokážu vstrebať jeho svojský prístup. Dajte nám vedieť, čo si o týchto sivých topánkach myslíte vy.

FOTOGALÉRIA: