JE TO VONKU! Takto dopadli manželstvá zo Svadby na prvý pohľad!

Gabika a Stano
Sledovať týchto dvoch v situáciách, aké prináša bežný život, bolo vskutku zaujímavé – správali sa k sebe, ako by sa poznali celý život! Napriek tomu mali medzi sebou nezhody, ktoré sa najmä z Gabikinej strany chvíľami zdali byť neprekonateľné. Keď prišlo na lámanie chleba, Stano vyložil karty na stôl.

„Mám ťa rád, Gabika. Si skvelý človek a cítim sa s tebou veľmi dobre… Tak, Gabika, ja by som bol rád, keby sme to ešte skúsili spolu. Čo môžeme stratiť?,“ prihovoril sa svojej polovičke, ktorá zostala poriadne zaskočená. Omnoho väčším prekvapením bolo, že na návrh žiť spolu ďalej prikývla.

Ich vzťah nakoniec nevydržal…

Júlia a Ľubo
Pár sa po štyroch týždňoch spoločného života stretol s odborníkmi, pričom obaja spoločne uviedli, že v ich vzťahu boli dobré, ale aj zlé chvíle. Ľubo pred svojou manželkou priznal, že pred oltárom bol veľmi nervózny, no pri pohľade na ňu stres opadol.

Následne prekvapil tvrdením, že je v podstate rád, že nevestou sa stala práve ona. ,,Chcem sa ti poďakovať, že si mi v tých dôležitých momentoch bola oporou, že si ma povzbudzovala, že mi stále veríš. A ja dúfam, že ešte spolu zažijeme viacej takých tých pekných momentov a moje rozhodnutie je, že chcem, aby sme zostali spolu,“ povedal rodák z Bernolákova, čo 24-ročnú blondínku nadchlo, keďže taktiež vidí v tomto vzťahu budúcnosť.

Ich vzťah nakoniec tiež nevydržal…

Lucia a Ivan
Práve táto dvojica si toho počas jedného mesiaca preskákala zrejme najviac. Ich vzťah bol ako na hojdačke, pričom obaja súhlasne uviedli, že medzi nimi nie je dôvera.

Iba deň pred finálnym rozhodnutím sa dokonca podpichovali pred zrakom ďalších dvoch párov na spoločnej večeri.

Odborníci tak boli na slová tohto páru najviac zvedaví. Lucia bola však naďalej presvedčená, že sa k sebe naozaj hodia a mohli by si rozumieť.

,,Moje rozhodnutie, či teda ostať v manželstve alebo teda sa rozísť, je v podstate rozchod. Myslím si, že pre nás obidvoch bude lepšie, aby sme neboli spolu,“ povedal Ivan do očí inštruktorke babyplávania, ktorá len ťažko zadržiavala slzy. ,,Mrzí ma, že to takto dopadlo,“ zareagovala blondínka s plačom.