ODHALENÉ! Skutočný dôvod, pre ktorý sa Barbora netešila z výhry, vás…!

19-ročná kočka z Prievidze, ktorá počas celého priebehu speváckej súťaže prešla absolútne najvýraznejšou premenou, má ale na celú vec odlišný náhľad. Titul Superstar ju údajne úprimne dojal, no z vyhlásenia jej mena bola taká zaskočená, že ani netušila, ako má v prvej chvíli vlastne zareagovať.

,,Reagovala som úplne prirodzene, lebo som to veľmi priala Dianke a bolo mi blbé, že som to nakoniec vyhrala ja. Samozrejme, že som veľmi šťastná, ale oveľa viac by som to dopriala Dianke,“ Piešová vysvetlila pre portál Pluska.sk

Nádejná hviezda zároveň dodáva, že náhla sláva jej skutočný charakter vôbec nemení, preto by si želala, aby to presne rovnako vnímali i ostatní. ,,Stále sa cítim rovnako, som šťastná, že sa mi podarilo takto uspieť, ale stále som to ja, mám dve ruky, nohy, jednu hlavu, stále som ten istý človek, len som dostala titul.

Ale som nesmierne šťastná a ďakujem za takú veľkú podporu. Nečakala som, že je vás toľko. A fakt ďakujem, že ste v tejto krízovej situácii, keď nie je veľa financií v každej domácnosti, minuli peniaze na to, aby ste ma podporili. A som rada, že ste ma brali takú, aká som a nerobili ste haló za to, že som iná,“ dodala mladá speváčka, ktorá sa na výhru v slávnej šou prizerá s nezvyčajne triezvym a zrelým úsudkom.

FOTOGALÉRIA: