Horoskop na úplnkový piatok trinásteho: Raci narazia na neveru, Baranov čaká šťastie

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.) Milí Škorpióni, vy sa nenecháte znervózniť dátumom v kalendári. Svoj deň si prežijete podľa seba. Len si dajte pozor na menšie zdravotné problémy. So svojou drahou polovičkou zahájite víkend príjemne. A aký piatok trinásteho čaká singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

STRELEC (23. 11. – 21. 12.) Milí Strelci, tento dátum vás upozorní, aby ste boli láskavejší k svojmu okoliu. Inak by sa vám vaše správanie mohlo škaredo vypomstiť. Singles by radšej nič zásadné nemali podnikať. A čo zadaní? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.) Milí Kozorožci, tento dátum naznačuje, že váš deň nebude tak skvelý. V práci pokazíte, na čo siahnete, a váš nadriadený vám dá kvapky. Vaše úsilie vyjde naprázdno. Bude to tak aj vo vzťahu? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.) Týmto dátumom sa nenecháte zmiasť. Svoj vzťah si nebudete komplikovať vďaka malichernostiam. Váš pozitívny prístup vám prinesie šťastie a víkend zahájite skvele. A čo čaká singles? To sa dozviete vo fotogalérii.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Milé Ryby, ste poverčivé. A preto si tento dátum pripúšťate viac než je zdravé. Máte pocit, že musíte svoju lásku viac chrániť. Až z toho bláznite. A čo musia urobiť singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

FOTOGALÉRIA: