Zúfalá Gottova dcéra Dominika: Došli jej peniaze! Nemôže ani za chorou matkou

Situácia je to vraj veľmi bolestná a žalostná. Dominika vlastne nevie, či svoju mamu ešte niekedy vôbec uvidí. A Zacpalová, tá vraj už úplne prestala veriť, že sa s dcérou, ktorú naposledy videla pred tromi rokmi, ešte uvidí! „Má veľmi choré srdiečko, cestu lietadlom už si nemôže dovoliť. A aj keby mohla, je to rovnaká pesnička, nemala by na letenku, ani žiadne prostriedky na cestu, „ vysvetľuje zdroj.

Dominikina mama je vraj veľmi vďačná Slávikovi, že jej čoby otec jej dcéry prispieva na pobyt v dome seniorov. Keby Karlovej veľkorysosti nebolo, nemala by izbičku pre seba, ale zdieľala by ju – rovnako ako sociálne zariadenia – so spolubývajúcimi. „Pani Zacpalová na tom nie je naozaj finančne dobre. Je to celé začarovaný kruh, „ konštatuje kamarát Dominiky, ktorú Slavík verejnosti predstavil až v roku 1982. Ostatne ani Zacpalová mu v roku 1973 nepriznala, že s ním čaká dieťa. On sám tak Dominiku videl, až keď mala pol roka.

Gottova dcéra sa podľa našich informácií zúfalo snažila získať v Helsinkách dobrú prácu. Pri poslednom pobyte v Prahe si urobila kurz kozmetičky aj so všetkými potrebnými skúškami. Aby ale toto remeslo mohla vo Fínsku prevádzkovať, musela by mať vlastný salón, alebo si do neho kúpiť aspoň vlastné kreslo. Na to ale nemá. „Začala teda opäť robiť servírku v luxusnej japonskej reštaurácii. Psychicky je ale už tak zošrotovaná, že takú náročnú prácu nestíhala, a tak o ňu prišla … „ dozvedel sa Blesk.

Nepridali jej samozrejme ani večné obavy o zdravie jej najbližších: O mamičke už reč bola, otecka Karla už tiež zjavne opúšťajú sily a manžel Timo Tolkki (53), muzikant z kapely Stratovarius, má dosť starostí sám so sebou … Bojuje s maniodepresiou, a teda je skutočne ten posledný, kto by Gottovej dcére, aj keby miliónkrát chcel, dokázal pomôcť …

FOTOGALÉRIA: