Toto nik nečakal! Rytmus pred svadbou na tajnom výlete s Darou: Vie o TOMTO Jasmina?

Dara sa mala totiž podľa vlastných slov stretnúť so svojím ex priateľom a známym raperom len pár dní pred touto veľkou udalosťou. „Robím si výlety s kamoškami, s dcérou, ale nedávno aj s Patrikom, ale vždy niekde stretnete Čechov alebo Slovákov. A práve v tých súkromných chvíľach, ako pri prestupe na lietadlo, na pláž a podobne,” speváčka sa prezradila v najnovšom rozhovore pre český portál.

Je tak jasné, že dvojica sa zrejme opäť udobrila a nemá problém výjsť si spolu. Dara rovnako našla cestu aj k otcovi malej Laury, Matějovi Homolovi. Podľa vlastných slov dnes cíti niečo celkom iné, ako po nevere a krachu ich partnerstva:

“Laura miluje jeho, miluje mňa, ona nás miluje dohromady. Kedykoľvek Matej pre Lauru prišiel, vedela som ho objať. Dnes, s odstupom času, ho objímem srdečnejšie, dáme si aj pusu, povieme si “mama” a “tatko” ako kedysi. Dokonca sa aj teším, keď má prísť. Keď to na Andělech na skejte nedávno otváral, bola som pyšná, ako keby to bol môj partner. Až som cítila motýliky v bruchu alebo čo,” smeje sa Dara. Čo sa to tu deje? 😉

FOTOGALÉRIA: