Znechutení diváci: Kraus zosmiešnil 14-ročného chalana! To je úbohosť!

Na začiatku síce dostal priestor vyjadriť sa k úspechu na Českom levovi, po chvíli sa ale reč pretočila na jeho rodnú obec Křenovice, čoho sa Kraus chytil a až do konca nepustil. Celých desať minút s mladým hercom preberal hromadnú dopravu v obci a na inú tému už neprišla reč.

Divákom sa Krausove vystupovanie vôbec nepáčilo a moderátora nemilosrdne skritizovala. „Chudák chlapec. Čakala som, že bude klásť otázky na jeho osobu, koníčky, čo robí vo voľnom čase, atď. Ale on sa ho preboha pýta celý čas, ako u nich na dedine jazdia vlaky a ako sa volajú autobusové zastávky. U Brožovej zase narážal na rozchod a vysmieval sa jej a evidentne jej to bolo nepríjemné. Dnes otrasný, otrasný diel, „ zaznelo od jedného z divákov v komentároch na facebookovej stránke Show Jana Krausa.

V podobnom duchu sa niesla väčšina diváckych reakcií. „Je nutné robiť z toho chlapca takého blba? Len preto, aby pán Kraus ukázal, akí sú Moraváci blbci? Je to fakt pre niekoho zábava robiť z druhého idiota? Len sa chlapec poctivo snažil s úprimnosťou odpovedať na kladené otázky. Určite by ho nenapadlo, z úcty k známej osobe, že si z neho ten úbožiak Kraus len robí blázna. Za ma dnes humus, nadskakoval som od zlosti! „ Rozčuľovala sa ďalšia podráždená diváčka. “ Pán Kraus už tiež začal praktizovať bulvár, ktorý sám kritizuje, „ píše ďalšia.

Podobných reakcií bola väčšina. Veľa divákov Krausovi vyčítalo, že si robí žarty zo štrnásťročného dieťaťa. Mnohokrát sa opakovalo slovo „trápnosť“. Divákom bolo ľúto aj herečky Kateřiny Brožovej. „Pani Brožová tam už iste nevkročí, totálne ich tam strápnil!“ zúri jeden z divákov. „Teda, tak tento diel sa naozaj nepodaril. Chudák pani Brožová aj ten chalan. Je to dáma, tak to ustála s noblesou, ale myslím, že si hovorila ‚že ja som sem liezla‘, „ kritizuje Krausa jeden z mnohých naštvaných divákov.

Podľa nich by sa mal pán Kraus zamyslieť nad tým, z koho si vo svojom programe robí srandu. „Hrôza! Nepríjemný, dotieravý a grobiansky Kraus. Hrôza. Brožová síce nie je moja favoritka, ale bolo mi jej ľúto. Avšak, čo dnes Kraus predviedol s mladým Honzom? To je hanba. Síce sa chlapec držal úžasne, všetka česť, ale Kraus by sa nad tým mal prinajmenšom pozastaviť, „ reaguje na stredajší diel pravidelný divák.

FOTOGALÉRIA: