Vstup do ČÍNSKEHO ROKA 2019: Kto bude mať bábätko a kto príde o prácu?

BÝK (21. 4. – 21. 5.) Sľubné vyhliadky prináša rok Prasaťa v rodinnom živote. Ten vám bude poskytovať mnohé potešenie. Nemali by ste však očakávať, že deti budú zdieľať vaše sebaovládania a vyrovnanosť. Býci, peniaze sú tu pre vás a sprevádzať vás budú po celý rok Prasaťa. Býci dostanú šancu pre lepšiu profesijné postavenie, získanie prestíže, autority a uznanie. Rozhodne by ste mali zbystriť zrak. Čaká vás jedno milé prekvapenie.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) V roku Prasaťa očakávajte so svojim partnerom dobrý a trvalý vzťah, hoci ani ten sa nezaobíde bez búrlivých momentov. Nechajte svojej drahej polovičke priestor pre sebavyjadrenie, aj keby vás to akokoľvek rozčuľovalo. A opatrne – väčšina ľudí okolo vás nebude rovnako rýchla, vtipná a energická ako vy.

RAK (22. 6. – 22. 7.) Doprajte si tento rok dostatok času na rozhodovanie a nenechajte sa do ničoho tlačiť. Zvýšená citlivosť síce môže byť aj zdrojom sily, pretože sa vzťahuje na vaše vrodené vlastnosti, ale tiež vás môže dohnať k zbrklým činom, ktorých by ste neskôr ľutovali. Možno plytváte cennými energetickými zdrojmi pri usilovnej honbe za úspechom. Mali by ste zvážiť púšťaniu sa do nových vecí.

Článok pokračuje na ďalšej strane…