Veľký DRSNÝ októbrový HOROSKOP je tu: Lev príde o peniaze, ale Rybám sa črtá na lepšie časy…

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.) Pokúste sa ovládnuť vašu zlosť. Je pravdepodobné, že sa v tomto období poriadne pohádate a následne by ste to mohli ľutovať. Pokúste sa svoje emócie hlavne okolo dušičiek držať na uzde.

STRELEC (23. 11. – 21. 12.) Pre vás nastáva obdobie plné životných zmien. Október sa ponesie v duchu nových príbytkov a sťahovania. Včas si zožeňte krabice, aby ste mali veci kam dať a nemali zbytočný stres. Nechcete predsa nový štart začínať s poškodenou nervovou sústavou.

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.) Planéta Saturn vám ovplyvní náladu natoľko, že nebudete chcieť v prvé dni októbra nikoho ani vidieť. Bude to veľmi ovplyvnené vašou konšteláciou. To, čo už vám neslúži, jednoducho musí odísť. Ak sa toho budete držať zubami nechtami, nepomôže vám to. Tým viac sa budete cítiť blbo a celý proces liečenia si len predĺžite. Raz sa to musí rozseknúť.

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.) V rodinných kruhoch to poslednou dobou celkom škrípe a vy neviete, ako túto situáciu riešiť. Ničoho sa nebojte, pretože okolo polovice októbra vás napadne vynikajúce myšlienka, ako to urobiť! Možno pôjdete aj na dovolenku.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Ryby konečne čakajú nové zajtrajšky. Jesenná energia vám pomôže sa vysporiadať s rozchodom a prísť na to, že byť singl nie je vlastne tak hrozné. Čakajú vás nové a zaujímavé začiatky a nie je prečo smútiť. Aj tak ste neboli šťastný, že?

Pokiaľ sa vám článok páčil, nezabudnite ho zdieľať medzi vašich priateľov 🙂