ODHALENIE?! Romana sa vraj do finále dostala protekčne: Hospodár Martin prehovoril!

Posledné tri mesiace televízia Markíza znovu ožila mimoriadne obľúbenou reality šou z prostredia hospodárskeho života. Úplne sa odrezať od kamarátov a rodiny, starať sa o veľké zvieratá či zotrvať zavretý v jednom dome s neznámymi ľuďmi – to sú veci, na aké sa neodhodlá každý.

Jednou z odvážlivcov sa stala sebavedomá Romana Košťálová, avšak v jej prípade sa dá polemizovať o tom, či sa účasťou v súťaži od príbuzných skutočne až tak veľmi vzdialia…

Každý pozorný divák, sledujúci jedenástu sériu Farmy si nemohol nevšimnúť, že 23-ročná hráčka zo západného Slovenska mala viackrát na mále. Sústavne porušovala pravidlá, opíjala sa a následne vyvádzala, za čo jej neraz reálne hrozil vyhadzov. Napriek tomu sa prebojovala až do finále, kde celú súťaž takmer vyhrala.

Práve tu nastáva kameň úrazu, a to z jediného dôvodu – podľa tvrdení niekoľkých Slovákov má byť Romana Košťálová neterou hospodára Martina! ,,Romana je hospodárova neter, všetko bolo dopredu dohodnuté, aby sa dostala čo najďalej,” vyjadrila sa jedna z diváčok, ktorej názor rozhodne nebol ojedinelý.

Samotný Martin sa k tejto veci nevyjadroval, teda až doteraz.

Článok pokračuje na ďalšej strane.