Šok na koncerte Dary Rolins: Zmierenie a krásne vyznanie jej ex Rytmusa!

Dara Rolins a Patrik Vrbovský patrili medzi najsledovanejšie pár šoubiznisu sedem rokov. Zdalo sa, že tí dvaja sa našli, no ako sa ukázalo, nie je všetko zlato, čo sa blyští. V marci 2018 sa rozišli, čo bol pre ich fanúšikov skutočne šok, pričom nikdy celkom jasne nevysvetlili, čo sa udialo. No už krátko na to sa Rytmus bezhlavo zamiloval do Jasminy Alagič a zvyšok príbehu je už história.

​Rozchod s Darou ale nebol taký hladký, ako možno pôvodne obaja v očiach verejnosti chceli prezentovať. Zdalo sa, že speváčka to nenesie práve ľahko a viacero príspevkov na sociálne sieti v najbližších týždňoch až mesiacoch po rozchode v sebe nieslo trpké odkazy. To už bol ale Rytmus v úplne inom vesmíre a okrem Jasminy ho nič iné nezaujímalo. Azda práve o to viac Daru situácia bolela.

O to väčší šok pripravili títo dvaja vypredanej O2 aréne v Prahe počas sobotňajšieho megakoncertu k Darinej päťdesiatke. Speváčka vopred neavizovala, kto všetko bude súčasťou šou, prezradila len toľko, že tam vystúpi mnoho pozvaných hviezd. A keď zrazu na pódium vybehol Rytmus, hala sa začala otriasať v základoch.

„Darinka, v prvom rade by som chcel poďakovať za všetko…, že sa o nás staráš, za tvoju hudbu, že nás ovplyvňuješ, gratulujem ti k tejto krásnej udalosti v plnej 02 Aréne, veľký potlesk! Všetko najlepšie, veľa zdravia, veľa šťastia a veľa lásky, lebo o tom to je,“ povedal svojej expriateľke na pódiu a ovácie nemali konca.

Už je jasné, že akékoľvek mala Dara obavy, keď si nebola istá, či má ísť do tak veľkého koncertu v najväčšej hale v Česku, skutočne sa všetky rozplynuli.