Obyčajná polievka a nahradí aj antibiotiká! To, čo som sa však dozvedela o obyčajnom vývare, ma prekvapilo! Celý čas som ho pripravovala zle

Pred varením by ste mali kosti upiecť krátko v rúre.

Kosti zalievame studenou vodou, nie horúcou.

Kosti je potrebné pred varením dobre očistiť. Predsa len sa vyvárajú niekoľko hodín a vy nechcete vyvárať niečo, o čom nie ste presvedčení, že je to zdravé.

Snažte sa kupovať sliepku od farmára, ktorá je kvalitná a bola zdravo a dobre kŕmená.

Keď začne vývar vrieť, znížte teplotu na najslabšiu a odstráňte penu, ktorá sa tvorí na povrchu.

Vývar by sa mal variť minimálne 3 hodiny a pol hodinu pred dovarením sa pridávajú bylinky a soľ.

Do vývaru na záver oberte mäso.

Vývar je všeliek! Ak máte niektoré z vyššie popisovaných ťažkostí, odporúča sa konzumovať dva taniere denne. Po pár dňoch sa budete cítiť oveľa lepšie. Vývar je taktiež veľmi univerzálny pokrm. Použiť ho môžete aj do omáčok, cestovín alebo iných jedál. Jesť ho môžete s rezancami, krutónmi, mrveničkou a dokonca aj s rozhabarkovaným vajíčkom. Zdieľajte tieto informácie a verte, že navaríte ten najlepší vývar pod slnkom.