Patricka Swayzeho milovali tisíce žien: Charizmu mu zožrala rakovina a manželka ho údajne utýrala

Posledné mesiace života Patrick bojoval s rakovinou pankreasu, nesmierne schudol a bol tak slabý, že sa o seba nedokázal postarať. Lisa ho vraj mala doma držať ako väzňa – zakazovala mu chodiť von a pozývať si domov návštevy, dokonca aj vlastnú matku. Patrickovi vraj dokonca ubližovala aj fyzicky.

„Bila ho a mnohokrát po ich hádkach zostali zničené hotelové izby, autá i ich dom. Bila ho, aj keď bol chorý. Bol bezbranný, ale aj keby bol zdravý, nikdy by na ňu nesiahol, „uviedol pred časom zdroj blízky Swayzemu.

Zdravotný stav hereckej hviezdy sa údajne zhoršoval aj kvôli zlomenému srdcu. Jeho manželka ho mala podvádzať ako s mužmi, tak aj so ženami. „Lisa zdrhla, bola preč niekoľko hodín. Nikto nevedel, kde je a čo robí. Vykašľala sa na neho. Keby ho v tej dobe prišiel navštíviť brat Donnie, našiel by ho ležať vo výkaloch a moču, „dodal zdroj.

Podľa priateľov z Patrickova okolia bola Lisa takmer monštrum. Hercova kamarátka Charlotte Stevens vraj niekoľkokrát Swayzemu radila, aby sa rozviedol, nikdy o tom ale nechcel počuť. Podľa zakladateľky jednej z fanúšikovských základní na internete to s Lisou nechcel ukončiť kvôli sľubu, ktorý dal svojej matke.

Tá mala údajne strach, že keby požiadal o rozvod, Lisa médiám prezradí akési rodinné tajomstvo, ktoré by Swayzemu zničilo kariéru. Všetky obvinenia Lisa tvrdo poprela prostredníctvom svojho hovorcu. Päť rokov po Patricková smrti sa vydala za klenotníka Alberta DePrisca a pôsobí spokojne.