Vilo Rozboril zverejnil smutnú správu: Smrť, ktorá ním otriasla!

Hoci pandemická situácia je kritická a na koronavírus umiera stále viac ľudí, nie všetci pochybovači zmenili svoj názor. Zvyčajne najmä preto, že Covid zatiaľ takto kruto nezaútočil v ich okolí. Moderátor Vilo Rozboril ale aj pre nich opísal mimoriadne hroznú skúsenosť zo svojho okolia.

Vilo Rozboril patrí k dlhoročným moderátorom, ktorého si diváci mimoriadne obľúbili. Mnohí sú mu vďační za pomoc a pochopenie. Tragické príbehy ľudí mu nie sú ľahostajné, pričom ho o to viac zasiahla smrť blízkej osoby.

Koronavírus je tu s nami už takmer rok a ako sa ukazuje, boj s ním nezvládame v našej krajine práve najlepšie. Krutý úder choroby vo svojom okolí najnovšie opísal na sieti Facebook aj moderátor Vilo Rozboril.

Obľúbený jojkár už minulý rok upozorňoval, že je nesmierne dôležité, aby sme všetci dodržiavali protipandemické opatrenia. Rúško a dezinfekčné prostriedky tak majú byť súčasťou nášho každodenného života. Jeho manželka, ktorá je dermatologičkou, dokonca vyrobila prípravky na dezinfekciu, keďže v obchodoch je ich často nedostatok.

Článok pokračuje na ďalšej strane.