Operácia Juliany nemohla dopadnúť lepšie: Ukázala nové telo! Po premene vyzerá ako modelka!

Juliana spoločne s manželom Jaroslavom a synčekom Tomášom žijú v obci Voľa v okrese Michalovce. Dvojica zatúžila po druhom dieťatku, no mladej mamičke v rozšírení rodinky bránila veľká nadváha. Na začiatku premeny jej ručička na váhe ukazovala 140 kilogramov.

28-ročnú ženu však rodičia podporovali iba minimálne, ak vôbec. Nevedeli jej totiž zabudnúť, že prerušila vysokú školu a začala randiť s rozvedeným mužom, s ktorým má napokon aj syna. Slovenska sa nedala odradiť a začala bojovať s nadbytočnými kilogramami. Jej tvrdá drina sa napokon vyplatila a váha klesala.

Práve Jarovi patrila v závere šou najväčšia vďaka, a to dokonca i od rodičov hlavnej hrdinky programu. Tí dali totiž svojej dcére kedysi na výber – buď Jaro alebo oni, nakoľko im prekážalo, že si ich ratolesť chce vziať rozvedeného muža. Dlhoročne naštrbené vzťahy sa teda konečne napravili a z Juliany sa stala jedna šťastná žena, z ktorej vo finále vyžarovala na kilometre pozitívna energia.

Okrem toho treba vyzdvihnúť aj jej fyzickú premenu – namiesto 140-kilovej moletky stála pri Marošovi nádherná 75-kilová bohyňa!

Mladá mamička dokázala schudnúť počas šou 65 kíl a je z nej nový človek. Konečne sa môže plnohodnotne venovať synovi aj manželovi.

FOTOGALÉRIA:

VIDEO: