Už radšej mlč, Dara: Drsný odkaz pre Rolins kvôli smrtiacej autonehode ktorú spôsobila

Lenže teraz možno svoju otvorenosť ľutuje, pretože sa do nej okamžite pustila vdova po zosnulom Henrichovi Olga. “Ako sa môže vyjadriť, že nič neurobila ?! Keby nič neurobila, nemala by zákaz šodérovania a nebola by odsúdená, “rozohnila sa vo vyjadrení pre Rytmus života pani Rotreklová a len pri tom nezostala.

“Pre ňu zostávajú otázniky k nehode … Neviem, aké môže mať práve ona otázky, keď stopy boli jednoznačne v protismere. Pre nás ostávajú otázky, ktoré zostanú už nezodpovedané, “zareagovala.

“Z akého dôvodu vošla svojím vozidlom do protismeru, čomu sa venovala pred nárazom, keď nebolo poľadovica, nebola mokrá vozovka, bola stometrová viditeľnosť, nebolo to v zákrute,” vypočítavala jednotlivé nejasnosti vdova a blondínke vyčítala aj to, že sa zmienila, že čoskoro po dramatickej nehode a v čase súdnych ťahaníc kvôli odškodnému pre pozostalých sa jej rozpadol aj vzťah s otcom dcérky Laury Matějom Homolom.

“Pani Rolinsová trpela, že mala za chrbtom neustále fotografov, novinárov … Ona trpela, že ju opustil otec dieťaťa, ale dokáže si vôbec predstaviť, ako nám asi bolo, keď nás musel opustiť manžel a týždeň po pohrebe sa objavilo na titulných stránkach časopisov, že vdova pritvrdila, žiada desať miliónov korún, “vytkla pani Oľga a dodnes nevie, či s nepresnou informáciou do médií prišla sama speváčka či snáď jej právnik. Každopádne ju mrzí, že dodnes nedostala žiadne ospravedlnenie a teraz navyše musí opäť počúvať, ako si Dara sťažuje.

Rozhodla sa jej preto prostredníctvom časopisu Rytmus života zaslať pomerne jasný odkaz. “Bolo by vhodné, aby sa už k nehode nevyjadrovala, keď si ani po deviatich rokoch nemôže v hlave zrovnať, že je to práve ona, kto mi svojou jazdou zabil manžela a dcéram otca,” oprela sa do Rolins a v podstate jej tak povedala , aby radšej držala jazyk za zubami, než aby vykladala hlúposti.

FOTOGALÉRIA: