Sisa Sklovska (54) prekvapuje: Speváčka prehovorila o tehotenstve!

Byť mamičkou po 50-ke je dnes in. Koniec koncov, doba sa mení a ak je žena stále zdravá, prečo nie? V zrelom veku je navyše na dieťa už obvykle dobre pripravená, svoju rolu zohráva aj sociálne zabezpečenie. Potenciálne matky preto dnes zmýšľajú trochu inak, než pred dvadsiatimi či tridsiatimi rokmi.

„Čo sa týka Eriky Judínyovej, to viem, že sa veľmi snažili o dieťa a nakoniec sa im to podarilo. Trvalo im to veľmi dlho. Štefan mi dokonca aj hovoril, že si povedali, že to už nechajú tak a uvidí sa,” prezradila Sisa Lelkes Sklovská.

„Tiež som mu povedala, nechajte to tak, ono to príde. A prišlo! Erike, samozrejme, veľmi gratulujem, keďže je to jej prvé dieťa. O Monike Beňovej som sa dozvedela len nedávno. Rovnako tak jej gratulujem. Dnešná doba je úplne iná. Dnes si ženy môžu dovoliť mať dieťa aj po päťdesiatke.”

Speváčka následne dodala, že aj oni s manželom Jurajom (68) by si ešte v pohode trúfli na potomka. Rozhodne však nechcú na nič tlačiť.

„Ja to celé absolútne nechávam na čas. Žiadne tlačenie na pílu. Celoživotne hovorím, aj mojím študentom spevu, nech je to len prirodzene. Kebyže sa to stane mne s manželom, bola by som nadšená, veď by to bolo moje prvé dieťa. Opakujem, netreba tlačiť na pílu a všetko rozpočítavať na dni a sekundy. Treba to nechať na prírodu,“ zakončuje celú vec večne mladá Sisa.

FOTOGALÉRIA: