Šokujúca premena Martiny Schindlerovej: Veď vyzerá ako 18-ročná!

31-ročná speváčka Martina Schindlerová vstúpila do sveta šoubiznisu ešte ako 15-ročná tínedžerka, keď prišla na casting súťaže Slovensko hľadá Superstar. V prvom ročníku skončila na striebornej priečke, pričom diváci si ju v tom období zapamätali ako krásnu červenovlásku s jedinečným hlasom.

Martinu Schindlerovú vníma verejnosť ako zmyselnú a krásnu dámu, ktorá patrí skôr do konzervatívnejšej skupiny žien. Jej imidž tak necharakterizujú žiadne módne výstrelky či extravagantné premeny. Napriek tomu sa ale známa speváčka uchýlila k novému účesu, ktorý okolo nudy ani nekráčal!

Martina Schindlerová sa pred rokmi vytratila z domácej hudobnej scény, keď povedala svoje životné áno dnes už exmanželovi Kamilovi. Pódiá a mikrofón speváčka vymenila za rodinný život a všetok čas zasvätila predovšetkým deťom a štúdiu. Potom, čo sa však rozviedla, ohlásila veľký comeback a po prvýkrát sa pred kamerami ukázala s kolegami zo Superstar v Chart Show.

Martina Schindlerová sa po dlhšej odmlke znova vrátila do showbiznisu a je viac ako isté, že nič z toho, čím oplývala ešte v časoch SuperStar, nestratila. Najnovšie sa pochválila novým účesom a musíme povedať, že vyzerá mladšie, ako kedykoľvek predtým!

Článok pokračuje na ďalšej strane.