Lipšic bude obhajovať Juditu: Zúfalé slová rodičov Tomáša (†16)!

Mladistvá sa rozhodla už po tretíkrát zmeniť obhajcu, ktorým sa tentokrát stane Daniel Lipšic.

Ten má pre svoje konanie jasný dôvod, no tento krok veľmi zaskočil a sklamal rodinu zavraždeného Tomáša. Rodičia sa známemu advokátovi rozhodli napísať otvorený list, v ktorom neskrývajú rozhorčenie.

“Pána Lipšica som vnímala vždy ako obhajcu bezbranných, slabých, znevýhodnených. Môj bezbranný chlapec Tomáško leží na cintoríne, tak mi to nedávalo žiadny zmysel, prečo túto obhajobu zobral. O to viac, že sme sami uvažovali, že oslovíme pána Lipšica po zistení, s kým máme dočinenia, ale nakoniec sme to zavrhli s tým, že on rieši závažnejšie politické kauzy,” uvádza mama pre Nový Čas.

Podľa zúfalej ženy by si mal teraz spytovať svedomie: “Malá dcéra si z kociek stavia hrob… neviem, čo jej mám povedať, keď sa ma opýta, kedy príde Tomáško z nebíčka. Takže to, prečo sa pán Lipšic rozhodol obhajovať tento brutálny skutok, si musí vysporiadať sám so sebou a so svojím svedomím. Chceme odkázať pánovi Lipšicovi, že my poškodení urobíme všetko pre to, aby spravodlivosti v tomto boji bolo zadosťučinené,” dodáva na záver.