Čaputová prišla do Markízy, Puškárová ostala prekvapená: Nečakala som TAKÉ SPRÁVANIE!

„Pani prezidentka vždy pôsobí veľmi ľudsky. Je to veľmi príjemná dáma. Zaujímavé je, že ja som robila rozhovory s viacerými prezidentmi a vždy, keď prišiel do štúdia, bola to udalosť. Do štúdia však veľmi chodiť nechceli. Rozhovory s nimi boli skôr oficiálne a konali sa väčšinou v prezidentskom paláci. Keď však prišli do štúdia, vždy si priniesli štandardu, ktorá sa dala na stôl a bolo to náročnejšie. Pani prezidentka pôsobí v tomto veľmi prirodzene,“ manželku Patrika Švajdu zaskočil najmä fakt, že Čaputová neprejavovala nijaké zvláštne nároky a konverzáciu viedla s nevšednou otvorenosťou.

Blondínku do Záhorskej Bystrice sprevádzala početná mužská ochranka, no všetci vraj pôsobili veľmi priateľsky. Pani prezidentka nemala dokonca problém odpovedať aj na osobnejšie otázky, týkajúce sa plánov na leto či aktuálne veľmi rozoberaného nového vzťahu s Jurajom Rizmanom. ,,Je to tak, som šťastná a som za to vďačná,“ Čaputová radosť z čerstvej lásky vôbec neskrývala.

„Keď som sa pýtala na súkromie, bola som v rozpakoch. Nájsť správnu hranicu, aby to bola otázka, ktorá neurazí a zároveň sa človek aj niečo dozvie, je náročné. Bolo veľmi sympatické, že odpovedala aj na otázky zo súkromia a že je šťastná,“

Puškárová bola zo správania poprednej političky úprimne nadšená, zdôrazňujúc, že hlava Slovenskej republiky vyzerala i v zákulisí veľmi vyrovnane a šťastne.

VIDEO:

FOTOGALÉRIA: