Júlia 2 roky po svadobnej šou šokuje: Nový prírastok v rodine!

Ako však iba pred okamihom priznala na sociálnej sieti Instagram, dnes jej život obohacuje nový spoločník, fenka Panda. Malé čierne šteniatko zvečnila v miske, pričom jedna z komentujúcich dám si neodpustila štipľavú poznámku.

Viacerí jej ale vyčítajú fakt, že ešte počas šou si spolu s Ľubom zadovážili krásne šteniatko Harryho, ktoré ale po rozchode skončilo nevedno kde a plnilo len úlohu tzv. instagramového miláčika.

Mnohí ľudia, ktorí atraktívnu blondínku sledujú na Instagrame, preto ostali po zverejnení fotografií iného psíka v šoku. Po tom, ako sa Júlia pochválila novým roztomilým prírastkom do rodiny, ju tak priaznici zavalili otázkami, čo je s Harrym.

,,Harryho si zobral jeden chalan zo štábu. My sme sním len natáčali,” mladá manažérka podala prekvapivú odpoveď, jasne naznačujúcu, že s “televíznym” psíkom plány v súkromí nemala. ,,To si si mohla nechať aj Harryho,” znie ostrejšia poznámka zo strany fanúšikov.

,,Milá, Janka, s Harrym sme natáčali 3 dni reláciu Svadba na prvý pohľad pred 2 rokmi, v tom čase som mala doma dve dospelé fenky a to, aby som si zobrala Harryho, neprichádzalo do úvahy. Nikto so mnou kúpu Harryho nekonzultoval, tak sa, prosím, zdržte týchto extrémne relevantných komentárov. Minulý rok sme o oboch psíkov prišli, mali 16 rokov a s vekom spojené tažkosti. Tak som si rok nato kúpila šteniatko lebo bez psíka to neni ono. Snáď tento fakt predýchate. Prajem všetko dobré,” odpísala jej očividne vytočená “bývalá nevesta”, ktorá už svojmu najmladšiemu členovi rodiny stihla založiť aj vlastný Instagram.

FOTOGALÉRIA: