Šokujúce správy zo šoubiznisu: Známa moderátorka (✝40) spáchala samovraždu!

Posledné dni s ňou trávil kamarát z produkcie reality šou, odišiel však na nákup. Keď sa vrátil, našiel už len bezvládne telo 40-ročnej moderátorky. Smrť moderátorky je už štvrtou samovraždou v rámci programu Love Island. Dvaja súťažiaci a priateľ jednej zo zosnulých si siahli na život v uplynulých dvoch rokoch. Budúcnosť v Británii veľmi obľúbenej súťaže je nateraz neistá.

Caroline mala kedysi údajne románik aj s princom Harrym, no zďaleka nebol jediný. Randila napríklad aj s Harrym Stylesom.

Sympatická tvár z televíznej obrazovky, ktorá moderovala napríklad výnimočne populárnu reality-šou Love Island či v minulosti napríklad šou X-Factor, si mala vziať život vo vlastnom byte. Tam jej nevládne telo našla rodina.

„Potvrdzujeme, že naša milovaná Caroline navždy odišla v sobotu 15. februára. Prosíme najmä médiá, aby rešpektovali v tomto ťažkom období súkromie našej rodiny,“ odkázali v tlačovm vyhlásení zástupcovia rodiny. Správu o tom, že si Flack vzala život sama, potvrdil pre noviny The Independent právny zástupca rodiny.

FOTOGALÉRIA: