BITKA ROKA: Exfarmári Matej a Rado sa POBIJÚ V PRIAMOM PRENOSE! Víťaz získa TOTO!

Rado totiž prijal oficiálnu výzvu na zápas, ktorý sa má uskutočniť pred svedkami a vysielať sa má live! Zdá sa teda, že skutočný súboj východ verzus západ nás ešte len čaká…

Čo na to Rado, na ktorého sa špina zrazu začala kopiť neuveriteľnou rýchlosťou? Nielenže obvinenia nedokázal vyvracať, no dlho na výzvy svojich protivníkov nereagoval. Až teraz – po prevalení škandálu s jeho údajnými milenkami a následným definitívnym rozchodom s Kristi Dali (ktorý ale vraj nemal s jeho neverou nič spoločné) – sa rozhodol pomyselnú hodenú rukavicu zdvihnúť.

Má to však háčik – a nielen jeden. Skúsený kulturista a motivačný kouč Jurkovič váži 106 kg, kým Rado sa priznáva k 87 kg. Súperi tak nie sú v jednej váhovej kategórii. Rado si navyše vyžiadal na prípravu na zápas tri mesiace, s čím Matej spočiatku nesúhlasil, no napokon na podmienku pristal a do pomyselnej stávky vložil 5.000 eur. Východniar síce neponúkol protihodnotu, no zato silnejšiemu súperovi prisľúbil, že mu – podľa jeho slov – dá „na p**u“.

Jurkovič, ktorý do nového roka vstupoval s chorobou a zranením chrbtice, ide teda na vlastné náklady obstarať rezerváciu zápasníckej klietky, rozhodcu aj živý prenos zápasu, pričom z potenciálnej výhry nebude mať okrem dobrého pocitu nič.

Namotivovaného Rada Dulina, ktorý sprvoti požadoval, aby Matej schudol na jeho váhu, tak teraz čakajú dni plné príprav na životný zápas. Celú konverzáciu o výzve navyše provokačne zavesil na sociálne siete a môžete si ju pozrieť vo fotogalérii. Pri pohľade na tvrdé slová vidno, že si východniar skutočne verí…

FOTOGALÉRIA: