Ľubo konečne priznal, čo mu na Júlii prekáža: Nuž, ani sa mu nečudujeme!

Plavovlasá slečna sa po celú dobu hlasito pochechtávala, na čo mnohí diváci so zhrozením zareagovali, že neutíchajúci smiech by sa na vzťahu dvoch mladých ľudí mohol nepriaznivo odzrkadliť. A hoci sa Ľubo tesne po svadbe tváril, že je s výberom vyrehotanej nevesty maximálne spokojný, na exotickej dovolenke prichádzajú prvé vážnejšie otrasy.

Ľubo sa čoraz viac utápa v myšlienkach
Dvojica zisťuje, že sa nepozná dostatočne dobre nato, aby u toho druhého dokázala správne odhadnúť aktuálnu náladu. S pribúdajúcimi spoločne strávenými dňami sa tak sympatický blonďák uchyľuje k úvahám o tom, akým smerom sa bude románik s 24-ročnou slečnou uberať, pričom jeho zmeny nálad zachytila aj samotná Júlia.

Na povrch sa derú veci, aké boli predtým možno o niečo prijateľnejšie. Vymakaný fitness tréner totiž priznáva, že to, čo sa mu na novopečenej manželke spočiatku páčilo, ho teraz akosi odrádza.

,,Trošku viac som dneska premýšľal o veciach. Ja nehovorím, že má zlé správanie alebo vystupovanie, je milá a všetko je super. Ale niektoré veci mi trošku vadia,” ženích otvorene odhaľuje rodiace sa pochybnosti. ,,A hlavne ten smiech mi vadí,” dodáva s nespokojným výrazom v tvári.

VIDEO:

FOTOGALÉRIA: