Dara Rolins vraj tají románik so známym zajačikom: Ďalší raper v jej živote?!

Podľa informácií týždenníka Šarm si má totiž mimoriadne rozumieť s Daliborom Štofanom (26) z formácie HAHA Crew, ktorý si v hudobnom priemysle hovorí Dalyb.

S mladíkom dokonca naspievala hit Hello Kitty, ktorý je pretkaný poriadne šteklivým textom. Dvojica si ale sadla viac ako len po muzikantskej stránke a dôkazom majú byť okrem viacerých zdrojov aj početné emotikony či srdiečka Dalibora pod zábermi Dary.

„Speváčka randí s mladým raperom a producentom Daliborom Štofanom, známym pod prezývkou Dalyb, a priznanie vzťahu je už na spadnutie,“ svorne uvádzajú viaceré zdroje magazínu Šarm. Podľa portálu Pluska však malo ísť len o krátkodobú záležitosť a oficiálny vzťah týchto dvoch umelcov vraj do úvahy nepripadá. „Dara si s Dalybom užila jednorazový románik a tam to haslo. Určite medzi nimi nič viac nehrozí a normálny vzťah teda určite nie,“ prezradil anonym.

Speváčka, ktorá už mala mať v roku 2018 blízko k mladému fešákovi Davidovi Mészárosovi (29), ale pikošku zatiaľ nepotvrdila a odpovedala nanajvýš diplomaticky.

“Samozrejme sa poznáme, sadli sme si hudobne aj ľudsky a jednoznačne spolu máme okrem pesničky Hello Kitty a spoločného natáčania videa k nej aj iné hudobné plány,” uviedla Dara. Tá sa už neraz vyjadrila, že verejnosti predstaví len muža, s ktorým bude plánovať stráviť viac ako jednu noc.

FOTOGALÉRIA: