Judita (17) mala Tomáša († 16) dobodať 51 ranami: Zo súdnej siene unikli hrozivé detaily

Tou osobou má podľa jej tvrdení byť falošný odpočtár elektriny, ktorý údajne najprv zaútočil na ňu a potom aj na chlapca, ktorý ju prišiel brániť. Vo výpovedi Judita opísala, ako mala prebiehať jej obrana pred útočníkom a čo jej znemožnilo pomôcť Tomášovi.

Snímky a história v telefóne dievčaťa hovorí o tom, že nemala motív vraždu spáchať. „Utrpela mnohopočetné rezné rany, poranenia na rukách, mala rany až na kosť a prerezané šľachy. Vplyvom masívneho krvácania a následného šoku odpadla a zostala ležať na zemi, “ uviedol podľa Nového Času zdroj blízky obžalovanej.

„Tomáš bojoval s útočníkom sám. Keď sa prebrala, útočník tam už nebol a ona začala volať o pomoc, “ dodal. Judita následne zavolala záchranárov, ktorí na mieste našli mŕtveho Tomáša.

Svedectvo znalcov Juditinej obhajoby má dve medzery – svedectvo znalcov a svedectvo kriminalistov. Podľa nich totiž v byte nikto ďalší nebol a na vražednej zbrani sa nachádzalo len DNA Judity a zavraždeného Tomáša.

Nôž, ktorým bol Tomáš ubodaný, bol navyše pred strašnou udalosťou uchovávaný v zásuvke, na ktorej bolo iba DNA dievčaťa. Juditin popis falošného odpočtára navyše nezodpovedá nikomu, koho v konkrétnom čase na sídlisku zachytili kamery.

FOTOGALÉRIA: