Mamička († 70) zmizla pri výbuchu v Prešove: Dcéra Ingrid opísala „efekt krematória“!

Pohľad do horiaceho okna mojej mamky bol príšerný. Dívať sa do okien, z ktorých šľahajú plamene, a vedieť, že je tam vaša najmilovanejšia osoba, človek ktorého zbožňujete a ktorého už zjavne neuvidíte … “ opísala Ingrid v slzách denníku Plus Jeden Deň.

Vydesená žena dúfala, že bola jej mamička v čase explózie na vychádzke so psom, lenže tak to bohužiaľ nebolo. Emília sa nachádzala doma a zrejme našla smrť v plameňoch. Hasiči jej pozostatky nenašli ani po štyroch dňoch hľadania.

Dcéra však v zázrak už ani nedúfa. „Pravdepodobne je moja mamka tou ôsmu obeťou. Lenže jej telo hasiči nenašli. Jej byt na tom bol najhoršie, myslím, že je tam. Tým ohňom tam vzniklo krematórium, “ oznámila Ingrid svoju najhoršiu obavu.

Teraz sa bojí hlavne toho, že sa s mamičkou ani nebude môcť dôstojne rozlúčiť. „Stále sa nevie, či tam je, možno ju nikdy nikto nenájde. Nedá mi to spať. Tá vysoká teplota mohla mamku spopolniť. Záchranársky pes tam niečo zavetril. Je to taká bezmocnosť, keď nemôžete blízkeho človeka uložiť na večný odpočinok, to si neviete predstaviť. Ubíja ma to, “ dodala Ingrid.

Jej manžel Peter (55) svokrine šance na prežitie tiež vidí ako prakticky nulové. „Nebolo kam utiecť,“ konštatoval.

FOTOGALÉRIA: