Zuzana Plačková má toho dosť a končí na Instagrame: Môže za to neúspech jej nepodarenej šou?

Zuzka sa zviditeľnila pred rokmi vďaka kontroverznej jojkárskej reality šou s názvom Hotel Paradise, kde na slnkom zaliatej pláži provokovala božskými krivkami. Od tých čias prešla obrovskou premenou týkajúcou sa nielen charakteru, ale najmä vizáže, za čo vďačí predovšetkým viacerým plastickým úpravám.

Brunetka stavila na dokonalú postavičku a “bábikovský” vzhľad, vďaka čomu sa na Instagrame stala neprehliadnuteľnou ikonou. Hviezda relácie Instaqueen sa netají tým, že niektoré marketingové a reklamné úkony jej dokážu zaistiť tisíce eur, vrátane častých návštev rôznych exotických kútov sveta, odkiaľ sa kráska pravidelne chváli množstvom záberov.

Hneď po odvysielaní jej šou na TV JOJ sa ale na podnikateľku strhla lavína kritiky. Slováci poukazovali najmä na fakt, že Zuza vyzerá v televízii úplne inak ako na upravených fotkách na sociálnej sieti. Plačkovej reakcia ale naznačila, že si z ich slov nerobí ťažkú hlavu a v natáčaní bude pokračovať.

Nedávno ale doslova odrovnala pol milióna fanúšikov, ktorým oznámila, že s Instagramom končí: “Už som vám hovorila, že som posledný mesiac na Instagrame a potom si dávam dlhšiu pauzu? Je to preto, že som stále obklopená týmto svetom, ktorému sa venujem veľa rokov bez pauzy a už ma to nebaví.. nenapĺňa.. a cítim, že už potrebujem od toho úplnú pauzu. Preto od 1. januára prejdú posledné silvestrovské story a dlhšiu dobu sa neuvidíme,” potvrdila dlhšiu pauzu, počas ktorej plánuje nabrať nové sily a možno aj nový životný smer.

FOTOGALÉRIA: