Po telefonáte od partnera takmer skolabovala! Lucie Bílá šokuje nečakanou NOVINOU!

Speváčka Lucie Bílá (53) na sociálnej sieti zdieľala telefonát, ktorý ju dostal do kolien! Jej priateľ Radek Filipi (36) jej krátko po skončení pretekov v benchpress zavolal, aby slávici oznámil, že je čerstvý majster sveta!

Radek Filip celý rok tvrdo a poctivo trénoval na to, aby sa mohol v Brazílii zúčastniť majstrovstiev sveta silákov. Minulý týždeň bez Lucie odletel na šampionát. Aj keď speváčka verila, že jej urastený partner je najlepší, tak to, že dosiahne na najvyššiu priečku, ju natoľko dostalo, že sa pri tej úžasne novine okamžite rozplakala šťastím a lapala po dychu.

Kým Bílá v Otvoviciach usporiadala charitatívny bazár, Filipi v tú dobu bojoval na turnaji. Keď jej zazvonil mobil, napätím skoro nedýchala, ale po pár sekundách so slzami v očiach vykríkla: „Dievčatá, ten môj chlap vyhral. To nie je možné! Ty si vyhral, ty si vyhral …, “ radovala sa speváčka. Radek sa tak stal majstrom sveta v benchpress, pri ktorom sa dvíha veľká činka v ľahu na chrbte na lavici.

Lucie mu krátko nato poslala odkaz: “ Som na teba veľmi pyšná, láska moja .“ Do juhoamerickej krajiny Radka odprevadil Lucky syn Filip Kratochvíl (24).

VIDEO:

FOTOGALÉRIA: