Ďalšie operácie? Rytmusova Jasmina sa necháva vylepšiť tesne pred svadbou!

„Absolvovala som hydratačný kúru, ktorá je dokonalým spojením absolútneho relaxu a kvalitných prírodných produktov.“

Na kozmetike nebola samozrejme prvýkrát, ako moderátorka sa o svoju pleť musí dôkladne starať, lenže teraz, keď pod svojím srdcom nosí malého Rytmusa „Bengora“, je potrebné, aby aj procedúry, ktoré podstupuje, boli jej požehnanému stavu prispôsobené a nijako neohrozili bábätko. Odborníčky jej preto poskytli kvalitné produkty bez všetkých umelých zložiek, napríklad silikónov, a keďže má veľmi suchú pokožku, dostalo sa jej výdatného osvieženia.

Pre Jasminu to podľa jej vlastných slov bola neskutočná relaxácia. „Ja som počas toho naozaj zaspala, až mi bolo ľúto, že to tak rýchlo utieklo a ja som si to nevychutnala naplno,“ zverila sa usmievavá Balkánka. „Ten pohľad do zrkadla po ošetrení ale stál za to. Pozerala som sa na odpočinutú, rozžiarenú a krajšiu ženu, “ rozplývala sa Jasmina, ktorá sa už teraz nemôže dočkať, ako pred oltárom vyrazí dych nielen svojmu nastávajúcemu, ale aj všetkým prítomným hosťom.

Či sa ale Jasmina vo „svadobkách“ ukáže aj verejnosti, to je otázka. Zámok Šimák, kde sa bude svadba krásnej moderátorky a svojrázneho umelca odohrávať, si spoločne s nastávajúcimi manželmi pred pár dňami prešli aj dvaja bodyguardi. Práve súkromná ochranka by mala strážiť súkromie týchto celebrít, aby nič a nikto nepokazil najromantickejší deň v ich životoch. Ani paparazzi.

Na druhej strane, práve tieto dve hviezdy sú na sociálnych sieťach veľmi aktívne (ak teda zrovna Rytmus nezdobí svoje selfíčka sprostými nápismi), a tak je dosť možné, že sa s momentkami zo svojho slávneho „sobáša“ pochvália oni sami ešte v ten istý deň …

FOTOGALÉRIA: