Vrchol HYENIZMU: Chorého Slováka nechala sanitka v chlade a na paletách! Z toho, čo nasledovalo, vám pukne srdce!

Hlavný problém vraj spočíval v tom, že muž žije v ubytovni, pracovníci nemocnice ho tam vraj nevedeli vyniesť, lebo k budove vedie len úzke schodisko. „Okrem toho nevedeli, ako ním majú manipulovať, pretože otec má aj dekubity. Doniesli mu aspoň deky, paplóny a neskôr ho presunuli do kotolne. Bez jedla, bez vody a na chlade bol vyše troch hodín,“ povedal znechutený syn Ján pre cas.sk.

„Moja priateľka skontrolovala, či nepodpísal reverz, no zistila, že má len prepúšťaciu správu,“ povedal syn ťažko chorého muža a dodal, že následne opäť zavolali sanitku. Záchranári, ktorí prišli na miesto, boli vraj milí a nechápali, ako mohli Miroslava v takom stave prepustiť z nemocnice. Naložili ho tak na nosidlá a odviezli ho sanitkou naspäť.

Nevládneho otca, ktorému našli aj zápaly a infekt v črevách, musel dať syn nakoniec do sanatória. To je však finančne náročné a už teraz netuší, odkiaľ vziať na ďalšiu platbu: “Nakoniec sa nám podarilo otca umiestniť dočasne v jednom sanatóriu, kde sa im akoby zázrakom uvoľnilo miesto, ale zaplatil som vyše 700 € do konca marca. Ďalšie peniaze už nemám,” zúfa si nešťastný syn po hororovom zážitku.

FOTOGALÉRIA: