Príbeh Sarah zo Siedmeho neba vás dojme k slzám: Slováci spravili nečakané GESTO!

V úspešnej jojkárskej relácii V siedmom nebi sme, bohužiaľ, neraz svedkami tragických životných osudov, kedy najviac trpia nevinné deti. Strastiplnou životnou cestu si prešla aj sympatická plavovláska Sarah, ktorá prišla takmer o celú rodinu. Po odvysielaní strhujúceho príbehu sa však slovenský národ nečakane silno zomkol.

Väčšina 16-ročných dievčat v súčasnosti rieši len sociálne siete, vzhľad, nakupovanie či klebetenie s kamarátkami. Sarah však musela predčasne dospieť, život sa s ňou vôbec nemaznal. Vychovávala ju matka, ktorú za rodiča ani nepovažuje. Neskôr si ju vzal do opatery otec, ktorý v roku 2016 navždy odišiel.

Sarah išla v tom čase navštíviť svoju nevlastnú sestru do Prahy, no dozvedela sa, že otec spáchal samovraždu, obesil sa. K matke ísť nechcela, preto sa o ňu začali starať starí rodičia. Babka ich minulý rok tiež opustila, Sarah ostala sama so 72-ročným dedom Andrejom. Aj napriek tomu, že sám má dostatok svojich problémov, zdravie je slabšie a peňazí nie je nazvyš, o svoju vnučku sa stará, ako môže a vychováva z nej výnimočnú ženu. Na deň im ostáva len približne 6 eur, z ktorých musia vyžiť, no snažia sa to spoločnými silami zvládať.

Hoci cieľom populárneho programu je pomáhať ľuďom v núdzi, častokrát sa smutné prípady stávajú terčom nechutnej kritiky zo strany neprajných divákov. Uplynulá epizóda však mala za následok výnimočne krásne gestá pomoci, v aké zrejme ani samotná hlavná hrdinka príbehu nedúfala.

Článok pokračuje na ďalšej strane…