Konečne nová virálna výzva, ktorá má zmysel! Je to ten najlepší CHALLENGE na svete! Pripojíte sa? FOTO

Ľudia v novej challenge zbierajú odpadky a zdieľajú fotky pred upratovaním a po ňom. Pomôže to našej planéte?
Konečne sa na internete objavila challenge, ktorá má skutočne zmysel. Ľudia pri nej upratujú odpadky a robia z našej planéty lepšie miesto k bytiu.

Problém s plastmi a odpadmi celkovo je momentálne jedným z najcitlivejších a najdiskutovanejších tém vôbec. A pretože existuje veľa ľudí, ktorým nie je ekológia ľahostajná, na sociálnych sieťach sa bleskovou rýchlosťou rozšírila nová výzva s názvom #trashtag. Vyzerá to, že ide konečne o challenge, ktorá má skutočný zmysel. Ľudia totiž v rámci nej upratujú pláže, lesy a ďalšie miesta, ktoré sú zamorené odpadkami a následne zdieľajú na svojich účtoch fotky pred ich zásahom a po ňom.

Všetko odštartoval používateľ menom Byron Román zverejnením práve takého pred a po snímke na Facebooku s výzvou, aby aj ostatní urobili pre planétu niečo podobné. A možno ani on sám nečakal, ako rýchlo sa jeho príspevok stane virálnym a koľko ľudí sa ním inšpiruje. V našej galérii sa môžete pozrieť na tie najviac ohromujúce fotografie, ktoré sa zatiaľ v rámci tejto ekologickej výzvy objavili na sociálnych sieťach.

Článok pokračuje na ďalšej strane…