PROBLÉMY? Adela Vinczeová v rukách psychologičky: Alarmujúce výsledky!

Zuzana Kasanová, ktorá pracuje v Centre kontextuálnej psychiatrie v Belgicku, prijala Adelino pozvanie do talkshow Trochu inak. Moderátorka ale pred reláciou podstúpila trojdňový test na celkový psychický stav, ktorý ale nedopadol práve najpozitívnejšie.

Psychologička obhalila, že Adela bola veľmi šťastná len pri jednom niekoľkohodinovom telefonáte a radosť jej robí aj cestovanie a relax. Moderátorku ale varovala pred veľkým stresom, ktorý zažíva: “Stavy prebiehajúce v tvojom vedomí vyšli dosť negatívne a stresujúco,” upozorňuje.

Test sa však nezačal najlepšie. Po tom, ako sa Adela ráno zobudila zo zlého sna – chcelo sa jej z neho plakať, na otázku apky, ako sa cíti, odpovedala negatívne. ,,Môj stres sa určite odrazil aj v tom, že za ten čas som riešila hodiny poradovania cez čet WhatsApp, a keď sa ma aplikácia opýtala, či som v strese, ja som dokonca už nevedela ani vyhodnotiť, či som, alebo nie som,“ doplnila 38-ročná Bratislavčanka.

Samotná Adela priznala, že musela okrem iného riešiť niekoľkohodinovú poradu cez aplikáciu WhatsApp a priaznivo na ňu možno nepôsobí ani fakt, že momentálne nemá príliš veľa času na spoločné chvíle s Viktorom: “Viktor ma v týchto dňoch “stretáva” iba na WhatsAppe alebo s kolegami zo šou 2 na 1. Keď chce byť so mnou, tak ide s nami,“ šokuje. Obľúbená televízna tvár by tak zrejme mala ešte trochu prehodnotiť svoje záväzky v práci a zamerať sa skôr na svoje rodinné zázemie a duševnú pohodu.

FOTOGALÉRIA: