Alena obvinená z objednania vraždy Kuciaka: Škaredá, bezzubá žena, spomína svedok

Zlovestné znamenie v ústach

„Bola sebavedomá, sebaistá a hrdá matka modelky,“ spomínal muž. „Bola vysmiata a dobre sa bavila. Bola milá a nad vecou. Ale bola strašne škaredá a pôsobila staro, „doplnil a nakoniec pridal fakt, kvôli ktorému sa zrejme vyhýbala fotografom:“ Chýbali jej predné zuby. Skutočne ma napadlo, že jej niekto niečo stručne vysvetľoval a vymlátil jej ich. „

Tieto informácie sú zarážajúce v tom, že Aleninmu pôvabu podľahlo veľa vplyvných mužov. Nie je isté, či sa s nimi stýkala, alebo len písala. S istotou možno ale povedať, že na fotkách, ktorými muža lákala, nebola ona. Pod svojou prezývkou používala fotky skutočných modeliek a ich tváre vydávala za svoju.

Jej rolu v prípade dvojnásobnej vraždy slovenského novinára a jeho priateľky, podobne ako v ďalších súvisiacich kauzách, bude musieť stanoviť nezávislý súd.

Zastrelili ich pred svadbou

Kuciak a jeho milá, s ktorou chystali svadbu, boli zavraždení 21. februára 2018 vo svojom dome niekoľkými výstrelmi z pištole. Kuciak pred svojou smrťou písal článok o napojení talianskej mafie v slovenskej politike. Prípad vyvolal veľkú odozvu v domácom slovenskom i okolitých krajinách, ktoré odsúdili bezprávie.

FOTOGALÉRIA: