Trpká PRAVDA Jany Kirschner: TAKTO to v Hlase skutočne funguje!

Kým mnohí vidia za výberom postupujúcich spevákov dopredu dohodnuté pokyny réžie, Jana Kirschner odhalila, ako prebieha postup v skutočnosti. Podľa jej slov nie je vôbec jednoduché rozhodnúť sa v priebehu 90 sekúnd pre najlepšieho kandidáta: “Dnes som si pozrela nejakých ľudí, ktorí nepostúpili a povedala som si, že sme fakt asi hluchí… Všetko je iné, keď tam sedíte. Tým nás nechcem obhajovať, ale je to jednoducho tak. Vyberáme tých, ktorí sú nám v časovom limite 90 sekúnd v niečom blízki a vieme si s nimi predstaviť pracovať ďalej,” prezradila pravdu a ako príklad uvádza Kirschner Adrianu, ktorá zaspievala jej obľúbenú pieseň “Make You Feel My Love”, v ktorej koučka ucítila emócie a srdce dievčaťa.

“Absolútne milujem hudbu a milujem ľudí, ktorí sú iní a majú tú odvahu s tým žiť. Ja ju niekedy mám a niekedy aj nemám. Našťastie už to so mnou tak netočí, ako keď som začínala. Ľudia, ktorí sú v tejto súťaži, sú rôzni. Od skvelých speváčiek, ktoré si prežili a
odspievali svoje po baroch a výletných lodiach, až po deti ktoré do toho išli s veľkými otvorenými očami bez štipky skúseností. Všetci majú jedinú túžbu naplniť svoj sen. Preto buďte veľkorysí a ukážte im vašu podporu. Oni si ju naozaj zaslúžia. A vaše komenty a pozitívne slová môžu často pomôcť viac ako to, či jeden z nás stlačí tlačítko a otočí svoje kreslo,” dodala na záver koučka.

FOTOGALÉRIA: