Jasmine Alagič lezie tehotenstvo na mozog: vyhrážky a nadávky fanúšikom!

„Každého premotivovaného človeka, ktorý sa ma bude snažiť akokoľvek haniť ako človeka alebo budúcu mamu, dávam preč zo svojho profilu. Viem, že nič nie je na sto percent a už obzvlášť nie je pri týchto zvieratách, ale máte dnes stopercentnú istotu vôbec u niečoho? “ Vyhrážala Jasmina fanúšikom, že ak jej nepôjdu na ruku, prestane im ukazovať svoje fotky. Treba podotknúť, že jej ostrý odkaz tak trochu nemá hlavu ani pätu.

„Ja som išla k mláďatku, ktoré jeho chovatelia dobre poznajú, vedia, ako ho zabaviť, aby mu nič z toho nebolo nepríjemné, prípadne ho to nerozrušilo. A prečo takých ľudí blokujem? Pretože mi za prvé príde neuveriteľne drzé podľa fotky niečo také hodnotiť, pretože už sa konečne chcem zbaviť takých zastaraných, úzkoprsých názorov, “ kopla si do ľudí, bez ktorých by neznamenala vôbec nič.

Jasmina by sa mala zamyslieť a uvedomiť si, že občas nie je zlé vypočuť si iné názory. „Trebárs ako keď mi múdre matky hovorili, že som nezodpovedná, pretože som si bola zacvičiť a pretože sa chcem udržať v pokojnom, krásnom režime, aký mám bez zdvíhania tlaku cudzími ľuďmi,“ uzavrela. A my odkazujeme: Nabudúce dýchaj zhlboka, Jasmina!

Článok pokračuje na ďalšej strane…