Odhalené: The Voice Česko Slovensko budú moderovať tieto dve známe speváčky a v porote budú tieto mená! FOTO

Medzitým dobýva hitparády s Leošom Marešom so singlom Najlepší nápad. Od roku 2005 sa začala venovať veľmi úspešnej sólovej kariére. Na svojom konte má veľké hity ako Schody z neba, ktorým dobyla českej hitparády a na jej YouTube kanále ho videlo vyše 31 miliónov ľudí, boduje aj s hitom Tepe srdce mý, Anjel a mnoho ďalších. Pre slovenských publikum by bolo asi nepatričné nespomenúť si na slovenskú legendu Richarda Müllera, ktorý Terezu oslovil s duetom Kľud, mier a pokora. Úloha moderátorky je pre ňu absolútne novou skúsenosťou.

„Bola som veľmi milo prekvapená, keď ma oslovila televízia Nova a Markíza, aby som sa ujala úlohy moderátorky The Voice Česko Slovensko, ale zároveň sa ma začali zmocňovať pocity veľkej zodpovednosti a pokory spojené s touto úlohou. Nakoniec vyhralo moje vlastné presvedčenie, že som tá, ktorá vie počúvať, vžiť sa do pocitov druhých a zároveň s nimi úprimne zdieľať radosť i smútok, či s nimi prežiť ich vlastné príbehy. A aj o to v tejto veľkej show naozaj ide,“ hovorí Tereza Kerndlová.

Kariéru Márii Čírovej pomohla v roku 2008 odštartovať dnes už neexistujúca talentová šou, ktorej sa zúčastnila a aj zvíťazila napríklad Zuzana Smatanová alebo Misha. Už v tom istom roku sa aj vďaka obrovskému hitu Búrka zaradila medzi najúspešnejšie slovenské speváčky. Doteraz vydala štyri sólové albumy a na konte má niekoľko rádiových hitov.

„Na nakrúcanie The Voice Česko Slovensko sa veľmi teším a som nesmierne šťastná, že môžem byť súčasťou najväčšej televíznej hudobnej show v Česku a na Slovensku,“ hovorí Mária Čírová.

„Je mi potešením, že náš skvelý tím posilnia dve vynikajúce speváčky, ktoré sa netradične predstavia v úlohe moderátoriek veľkolepej šou The Voice Česko Slovensko,“ dodal kreatívny producent a režisér šou Pepe Majeský.

Článok pokračovanie na ďalšej strane …