HOROSKOP NA ROK 2019: Musíte sa naučiť hovoriť NIE! Ktoré znamenie splodí potomka?

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.)

Škorpióni, rada pre tento rok znie: Urobte si v živote trochu poriadok a snažte sa s mnohými vecami vyrovnať. Ste veľkí bojovníci so silnou vôľou a máte nevyvrátiteľné najväčšie nasadenie z celého zverokruhu. Medzi najpriaznivejšie mesiace pre lásku patrí tento rok apríl, júl a október, kedy Venuša svojim čarovným vplyvom spúšťa milostnú zábavu. Ak už nie ste single, ale naopak žijete v manželskom vzťahu, našľapujte od marca opatrnejšie. Hviezdy predpovedajú odlúčenie či menšiu taliansku domácnosť. Na konci roka získate plodný výsledok vašej vytrvalej práce a takisto vás môžu potešiť neočakávané zisky či výhody.

Šťastný mesiac: prelom máj / jún
Nepriaznivý mesiac: február, marec

STRELEC (23. 11. – 21. 12.)

Strelci, čaká vás rôznorodá extravagancia a mega dávka energie. Po celý rok budete nabití priamo mega dávkou energie a svojimi úžasnými nápadmi otvoríte cestu k veľmi úspešnému obdobiu. Vaše otvorené rokovania vám pomôžu akov láske, kariére, tak aj v materiálnej oblasti. Svojou spontánnosťou dokážete úplne odzbrojiť milovaný náprotivok, a čo sa týka tohto roku, váš flirtovací um totálne graduje. Čaká vás veľký úspech v láske a legalizácii vzťahu, či už v podobe svadby, či počatí potomka. Ak žijete v manželskom vzťahu, máte tento rok na ružiach ustlané. Sebavedomie a drive vám uľahčujú ťah na vedúce pozície. Máte šancu získať nový zdroj príjmov, ktorý plynie zo založenia novej firmy alebo obchodného partnerstva. Na udržanie kondície vám bohato stačí jazda na bicykli, aerobik či bežky.

Šťastný mesiac: január, júl
Nepriaznivý mesiac: apríl, prelom augusta – septembra

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.)

Pre tento rok ste miláčikom hviezd. Máte neobyčajne silnú nebeskú podporu. Máte potenciál pozitívnej energie a elán, vďaka ktorému majú mnohí z vás tendenciu dosiahnuť niečo kolosálne. Tento rok je pre lásku ako stvorený a prináša vám super možnosti pre zoznámenie rovnako tak ako rad milostných prekvapení. Významným mesiacom k odštartovaniu vzťahu je marec. Môžete počítať s veľmi radikálnymi a príjemnými zásahmi osudu – túžite po bábätku, rok 2019 je vaším rokom! Ak plánujete zmeny v podnikaní alebo je v hre predĺženie vašej pracovnej zmluvy, ponúka sa vám najskvelejšie obdobie. Máte perfektné skóre pre kariérny postup. Veľmi vhodným sa javí cvičenie, preťahovanie svalov a čerstvý vzduch – pomôže vás to udržať fit!

Šťastný mesiac: marec
Nepriaznivý mesiac: január, február

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.)

Patríte k inteligentným a idealistickým znameniam, ste priateľskí, zábavní a vždy pohltení okolitým životom. Rok 2019 je úžasnou devízou pre počiatok mnohých dôležitých krokov vo vašom živote. Zbystrite najmä do polovice februára a pamätajte, že nemusíte absolvovať cestu okolo sveta, vaša láska sa vynorí bližšie, než by vás vôbec napadlo! V manželstve je všetko O.K. Váš manželský partner je vám silným pilierom, navzájom sa chápete a máte príležitosť častejšie spoločne cestovať. Bon voyage! Vo finančnej oblasti si môžete v tomto roku spokojne vydýchnuť, vízia pre túto sféru je veľmi uspokojivá. Rok 2019 však signalizuje, že by ste sa mali predsa len naučiť väčšej sebadisciplíne. Zo všetkého najdôležitejšie sa javí potreba zabezpečiť svojmu organizmu dostatok spánku.

Šťastný mesiac: január, október
Nepriaznivý mesiac: marec, júl

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ste predurčení k osvojeniu si nových prístupov k životu. Máte zvýšenú tendenciu k tomu, že vo vnútri svojho ja objavíte skrytý potenciál. Pokiaľ už dlho plávate v osamotených vodách, máte konečne šancu zoznámiť sa s očarujúce a zmyselnou osôbka. Ak chcete prežiť so svojim miláčikom čo najviac krásnych chvíľ, zamerajte sa na júl a október, máte garantované, že nebudete ľutovať. Neváhajte a chopte sa prípadných šancí pre zapojenie sa do projektov, ktoré vás fascinujú! Vplyvom priaznivého vplyvu Uránu sa môžu objaviť kariérne príležitosti, ku ktorým by ste ešte pred časom nemali patričnú odvahu. Pristihli ste sa, že vás čím ďalej viac láka pri športových aktivitách dosiahnuť svoj rekordu? Nepreceňujte však svoje sily! Najmä na jar sa preto nevrhajte do športovania príliš po hlave. Celoročne potom platí striedmosť v pití alkoholu.

Šťastný mesiac: máj, jún
Nepriaznivý mesiac: marec, apríl