Naliala trošku Listerine na vatičku a potrela si s ním podpazušie. Po niekoľkých minútach nemohla uveriť svojim vlastným očiam!

Listerine v podpazuší

Áno, možno to znie šialene, ale funguje to! Určite každý z nás sa dostal niekedy do situácie, keď nemáte po ruke žiadny dezodorant a práve dvakrát nevoniate. Ak sa vám toto stalo, tak je tento trik určený priamo pre vás. Listerine je skvelý v boji proti pachu v podpazuší. Stačí jednoducho poliať vatičku Listerine a potrieť si podpazušie.

Ponorte si do Listerine nohy

Áno, LISTERINE môže byť tiež veľmi skvelý v prípade, ak sa chcete zbavit škvŕn a plesní na nohách a nechtoch. Urobte si nočný kúpeľ a nechajte pôsobiť 30 minút
na prstoch. Výsledok vás prekvapí

Nalejte ho do toalety

Listerine môže skutočne vyčistiť vašu toaletu. Stačí len naliať trochu do misy a použiť toaletnú kefu. Vaša toaleta bude čistá a zbavíte ju tak aj všetkého nepríjemného zápachu

Svrbenie

Uhryzol vás hmyz? Bodla vás včela, alebo ste sa popálili o žihľavu? Potrite tieto miesta Listerinom a príde veľká úľava.

Na mokré vlasy

Listerine bol údajne jeden čas predstavovaný na trhu ako príspevok, ktorý vás mal zbaviť akýchkoľvek lupín. Stačí si vmasírovať máličko Listerine do pokožky hlavy, zabaliť vlasy do uteráka a nechať niekoľko minút pôsobiť a potom si umyť hlavu.

Článok pokračuje na ďalšej strane…