Najdojemnejšia chvíľa v histórii StarDance: Tomicová postavila vozíčkara a v sále prepukol plač!

Ich výkony každý týždeň žnú najväčšie ovácie a sobotné benefičné koleso nebolo výnimkou. Hviezdou večera, počas ktorého sa podarilo vybrať cez 15 miliónov korún pre hendikepovaných z Centra Paraple, sa zase s prehľadom stala Tomicová.

Niekdajšej tvári nekonečného seriálu Ulica a Dedíkovi tentoraz veľmi pomohla tretia osoba. Petr Pokorný, ktorý s párom tancoval na invalidnom vozíku, si StarDance náramne užil. „Na vozíku som cez dva roky. Prvý deň na dovolenke som išiel skákať, samozrejme tam bol alkohol. Večer ubudlo trochu vody, skočil som zle a dopadol som hlavou na kameň, „líčil Pokorný, ako si privodil zranenie, kvôli ktorému nemôže chodiť. „Tancovanie ma celkom baví už od útlych rokov, navštevoval som dosť diskotéky. Do tanečných som bohužiaľ nechodil, ale myslím si, že StarDance mi to vynahradí, „usmieval sa.

Pavla Tomicová Pokornému aspoň na pár okamihov splnila najväčší sen. Zdvihla ho totiž z kolieskového kresla a v celej sále prepukol plač. Vreckovky nestačili ani divákom pri televíznych obrazovkách. „To bola tá najkrajšia chvíľa, ktorú som kedy v StarDance videla,“ znel jeden z odkazov, ktorých sú na sociálnych sieťach mraky. Vystúpenie Tomicovej, Dedíka a Pokorného ocenila aj porota, ktorá zhodne hodnotila číslom 10. Do ďalšieho kola si tak pár odnáša najvyšší počet bodov.